CiQ – skabt af folkene bag BiQ

CiQ er en løsning målrettet til compliance, skabt af folkene bag BiQ

Om CiQ

CiQ blev skabt for at skabe sikkerhed samt tryghed i forhold til den person eller virksomhed som du handler med.

Visionen for CiQ er at gøre verden til et bedre sted, ved at tilføre afgørende og nødvendig information, i forhold til at sikre integritet og sikkerhed i finansielle transaktioner.

CiQ er udviklet af folkene bag virksomhedsdatabasen BiQ, der igennem de sidste 16 år er blevet den mest udbredte informationsdatabase for større danske virksomheder og organisationer – herunder den finansielle sektor. CiQ-løsningen er skabt på baggrund af henvendelser fra eksisterende BiQ-kunder, der ønskede en stærk lokal compliance-partner i forbindelse med at det 4. hvidvaskdirektiv blev fremlagt.

BIQ har siden starten i år 2000 været eksperter i data og alle medarbejdere brænder for hvordan man bedst muligt kan hjælpe kunderne med at skabe et overblik i en dagligdag fyldt med alverdens informationer. BiQ databasen indeholder mere end 1 million virksomheder, omkring 1 million personer, mere end 2 millioner ejendomme, og langt mere end 11 millioner sammenhænge.

Compliance

Compliance har i en årrække handlet mere om overholdelse af processer kontra kvaliteten af de data som processerne blev bygget op omkring. Med CiQ kan du samtidig med at du overholder processer og de lovgivningsmæssige retningslinjer, samtidig være sikker på at datakvaliteten er den bedst opdaterede og mest valide på den danske marked.